Billefjordsenteret3Sjøsamisk kompetansesenter har siden 2008 leid lokaler av Porsanger kommune. Bygningen var opprinnelig bygd som et bo- og servicesenter (1986). Kommunen valgte imidlertid å legge ned senteret, og la bygningen ut for salg i 2012. 

I 2014 dannet noen av stifterne av kompetansesenteret og ansatte ved senteret et aksjeselskap, og kjøpte bygningen av Porsanger kommune. Selskapets formål er først og fremst å tilby lokaler til kompetansesenteret, og ellers drive eiendommen på en forretningsmessig måte.

Bygningen - innhold og utleie 
Bygningen inneholder en administrasjonsdel som rommer kontorer, kjøkken, spisestue og dagligstue. Spisestua har plass til 24 personer (6 bord med 4 sitteplasser), og kan utvides med dagligstua. Dagligstua og spisestua brukes i forbindelse med kompetansesenterets egne arrangementer og leies også ut til eksterne tilstelninger. 

Bygningen har også en boligdel med seks leiligheter. Tre av leilighetene er 2-roms (56 kvm), og tre er 1-roms (30 kvm). Billefjordsenteret leier ut leilighetene, både for kortids- og langtidsleie.

Kontaktperson: Sigvald Persen, tlf. 913 29 787